marți, 5 februarie 2013

Club de rock în Vianu?

Am auzit una tare de tot, prima idee bună pe care o aud, directorul adjunct vrea să facă în Vianu un... club de rock! Nu ştiu exact ce ar presupune chestia asta, probabil ceva istorie, eventual să fie puse melodii celebre, şi, din câte am înţeles, e posibil chiar să vină şi câteva formaţii româneşti. Sună super, când am auzit nu mi-a venit să cred, dar chiar este o idee bună, sunt mulţi rockeri în liceul ăla şi sunt convins că vor fi încântaţi.

Îmi permit totuşi să spun ce aş face eu la clubul de rock... În fiecare lecţie aş prezenta o trupă foarte cunoscută (sau mai multe), care a făcut istorie (Beatles, Led Zeppelin, Rolling Stones etc), apoi aş pune nişte melodii care i-au făcut celebri, iar la sfârşit cei care ştiu să cânte la chitară sau la ceva să cânte o melodie, două de la trupa respectivă (evident, să fie anunţaţi dinainte), şi aşa poate apare şi o trupă a liceului... Multă baftă cu proiectul!

Un comentariu:

Irina Samd spunea...

Astazi am fost la prima intalnire a clubului de rock. Am fost cam 100 de elevi, cativa profesori si invitati de la Rock FM printre care "Cotoiu'" din Trooper, Hrubaru si solistul de la Bere Gratis (imi scapa numele). Cei de la radio ne-au povestit niste intamplari amuzante, ne-au raspuns la intebari si ne-au facut o paralela intre Led Zeppelin, "parintii rock-ului" si trupe noi (cum ar fi Muse, care "o varianta moderna a trupei Queen").
Ne-am simtit foarte bine, a fost o atmosfera relaxanta :)